Tessa de Wilde Entertainment & Producties

Tessa de Wilde levert Entertainment & Producties. 
 
Zoals de naam al doet vermoeden levert Tessa de Wilde entertainment op maat voor iedere productie. 
 
Door haar jarenlange ervaring als docent en manager op één van de grootste dansscholen van Noord-Nederland besloot Tessa de Wilde in 2011 te starten met haar eigen entertainment- en productiebedrijf. Waar het in 2011 begon met gogo-danseressen in clubs is Tessa de Wilde Entertainment & Producties inmiddels uitgegroeid tot  een allround entertainment- en productiebureau.  
 
Tessa de Wilde levert een breed scala aan talenten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, op feesten en partijen, festivals en presentaties. Denk aan (gogo)dansers, stijlvolle gastvrouwen en spetterende dans acts. In welke functie dan ook, de meiden en mannen zijn charismatisch, sympathiek en professioneel.  

Producties zijn de ideeën, concepten en evenementen die Tessa de Wilde levert. Wil je een bedrijfsfeest organiseren, heb je ideeën maar weet je niet hoe je dit moet uitwerken? Wil je een feest organiseren, maar weet je niet waar je allemaal aan moet denken? Tessa de Wilde heeft de ervaring, connecties en ideeën.
 
Samen vertalen we jouw wensen naar een succesvol evenement met uitstraling en charisma!
 

 
Contact

Tessa de Wilde Entertainment & Producties

T. 06 - 12 09 24 07
E. info@tessadewilde.nl
© Tessa de Wilde Entertainment & Producties /// Privacy policy /// Webdesign: BW design