Modeshows en Mannequins

Wilt u de show stelen met uw nieuwe collectie? Maar dan wel op een manier dat uw klant ook enthousiast wordt? Dan is een modeshow met de mannequins van Tessa de Wilde Entertainment en Producties echt iets voor u.
 
Onze sterke punt? De modellen; wij hebben de leukste exemplaren van de 'gewone' vrouw. En dat blijkt een sleutel tot succes te zijn. Uw klant wil immers wel zien of de kleding haar ook zal staan. En dan zijn alleen lange dunne modellen niet geschikt. U vindt bij ons verschillende types: stoer, fris, zelfverzekerd, volwassen, jeugdig , extravagant of bescheiden. Ook hebben de meiden verschillende maten (36 - 44) en leeftijden (18 - 58).
 
Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: ze zijn allen harde werkers, sociaal, leuk om te zien, enthousiast en flexibel. Ze zijn een genot om mee te werken en maken van uw show een happening waar iedereen blij van wordt. 
 
Heeft u geen mogelijkheid om zelf een show te regelen? Wij kunnen u ook alles uit handen nemen. Het enige wat u nog hoeft te regelen is de locatie en kleding. Gemak dient de mens!

 
© Tessa de Wilde Entertainment & Producties /// Privacy policy /// Webdesign: BW design